A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Megyei Kirendeltsége az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017 (IV. 26.) FM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt kötelezettségeinek megfelelően ajánlattételi kiírást tesz közzé a fenntartásában működő Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola 2021/2022. tanévre óvoda- és iskolatej biztosítása céljából.

Az ajánlattételi kiírás innen tölthető le.

A melléklet innen tölthető le.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Megyei Kirendeltsége az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program végrehajtásáról szóló 18/2019. (V. 10.) AM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt kötelezettségeinek megfelelően ajánlattételi felhívást tesz közzé közbeszerzési értékhatár alatti iskolagyümölcs- és iskolazöldség beszerzés tárgyában a 2020/2021. tanévre a fenntartásában működő Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola számára.

Az ajánlattételi felhívás innen tölthető le.

A beszállítói útmutató innen tölthető le.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Megyei Kirendeltsége az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017 (IV. 26.) FM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt kötelezettségeinek megfelelően ajánlattételi kiírást tesz közzé a fenntartásában működő Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola 2020/2021. tanévre óvoda- és iskolatej biztosítása céljából.

Az ajánlattételi kiírás innen tölthető le.

A melléklet innen tölthető le.

 

Az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017. (IV. 26.) FM rendelet 10. § (10) bekezdésének előírása szerint a kialakított rangsor innen tölthető le.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Megyei Kirendeltsége az iskolagyümölcs - és iskolazöldség-program végrehajtásáról szóló 29/2017. (VI. 7.) FM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglalt kötelezettségeinek megfelelően ajánlattételi felhívást tesz közzé közbeszerzési értékhatár alatti iskolagyümölcs- és iskolazöldség beszerzés tárgyában a 2019/2020. tanévre a fenntartásában működő Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola számára.


Az ajánlattételi felhívás innen tölthető le.